Veiligheid

Veiligheid

Veiligheid is de allerbelangrijkste voorwaarde van succes om keer op keer met vuur voor plezier en vertier te zorgen.

Zowel voor, tijdens en na de voorstellingen waarborgen we de veiligheid op alle niveaus. 

We garanderen en melden alles bij de omgevingsdiensten, informeren hoe we handelen bij calamiteiten, regelen veilig transport, voeren alles af en melden incident

Magische Martin van Magisch Verhaal heeft al bijna 20 jaar ervaring met vuur. Thomas de Vuurspuwer van Vuurgilde.nl – Passie voor Vuur heeft naast 10+ jaar ervaring met vuurspuwen een RIE, uniformiteit voor veiligheid, EHBO diploma en vuur stunt opleiding gevolgd bij de Europese Stunt School in Denemarken.

Thomas de Vuurspuwer is de hoofdorganisator van het festival Fierce360.nl – Unite & Ignite! Een internationaal vuurspuw festival in Nederland.

Extra informatie

Vuurgilde is operationeel betrokken bij het evenement Fierce360 – Unite & Ignite. Deze wereldwijde bijeenkomst van vuurartiesten was op de grootste en mooiste natuur scouting locatie van Nederland, de Ada’s Hoeve uitgevoerd en overtrof de verwachtingen van de gemeente op het vlak van algemene-, en brandveiligheid, evenement & APV wet en regelgeving. Referenties op aanvraag.

Keer op keer veilig handelen heeft het Vuurgilde laten uitgroeien tot DE landelijke en enige toeleverancier voor vuurshows, workshops vuurspuwen en andere vormen van vuur vermaak en educatie op vele kastelen, forten, galalocaties.nl, scouting locaties, evenementen en festivals. Referenties op aanvraag, direct contact bel Thomas: 06-21666270 of e-mail naar info@vuurgilde.nl

Deze website maakt gebruik van cookies. Als je doorgaat ga je hiermee akkoord.  Meer info