Wie zijn wij

Samen is leuker dan alleen is een samenwerking van Vuurgilde.nl en Magisch Verhaal. Samen zoeken wij naar de meest unieke locaties om ons concept uit te rollen. De ondersteunende horeca is een actieve partner in dit proces.

Martin van Magisch Verhaal

Martin van Magisch Verhaal is een entertainer in hart en nieren. Spectaculaire goocheltrucs, vuurspuwen of betoverd worden door een mooi verhaal. (Bijna) alles is mogelijk in de wereld van Magisch Verhaal.

Hij weet van iedere show een feestje te maken met vermaak, bewondering en verbazing voor iedereen. Met shows in binnen en buitenland is hij een graag geziene gast op elk feest.

Zijn repertoire bestaat uit wonderlijke verhalen. En pure magie. van jongleren tot eenwieler rijden bijna niets is hem te gek. Als vuurartiest is hij geen onbekende van de grotere evenementen, van jaarmarkten tot bruiloften alles wordt voorzien van een vurig feestje.

Thomas Meijwaard – Thomas de Vuurspuwer 

Veiligheid is de kernwaarde voor succes, met de filosofie om samen te werken met respect, vertrouwen en openheid. Vuurgilde heeft ruim 1.000 getrainde vuurspuwers. Vuurgilde.nl – Passie voor Vuur! is een begrip geworden in 10 jaar tijd met het inspirerende evenementen vol verbroedering met terugkerende vuurspuwers uit de gehele wereld tijdens www.fierce360.nl – Unite & Ignite een internationaal vuur festival met vuurartiesten in 2017 als ook op vuurgilde evenementen, shows en tours.

Fierce360.nl is een brandpunt met de meest inspirerende ontmoetingen en vriendschappen vol vurige momenten. Beleef hier de video van Fierce360. 

Visie is samen met de kennis en ervaring van elke deelnemer groeien tot een nog beter product. Door de jaren heen hebben militairen, veteranen, politie, brandweer, zorg, milieukundig ingenieur en scouts zich aangesloten bij het Vuurgilde als ook academici in uiteenlopende velden van neurologie, psychiatrie, chemie, biologie en vele andere vakgebieden om een ongekende rijkdom aan inzichten en ervaringen te realiseren voor een zeer veilige en prettige beleving.

Naast vuurspuwen, vuurstunts, theater en producties is Thomas begaafd in marketing, communities vormen, evenement co√∂rdinatie, projectmanager en inspirerende coaching met elementen. 
Voor meer ervaringen zie hier het Linkedin profiel van Thomas Meijwaard.