Wie zijn wij

De magische vuurshow Samen is Leuker dan Alleen is een samenwerking tussen Magisch Verhaal en Thomas de Vuurspuwer van het Vuurgilde. 

Magische Martin van Magisch Verhaal

Martin van Magisch Verhaal is een entertainer in hart en nieren. Spectaculaire goocheltrucs, vuurspuwen of betoverd worden door een mooi verhaal. (Bijna) alles is mogelijk in de wereld van Magisch Verhaal.

Hij weet van iedere show een feestje te maken met vermaak, bewondering en verbazing voor iedereen. Met shows in binnen- en buitenland is hij een graag geziene gast op elk feest.

Zijn repertoire bestaat uit wonderlijke verhalen. En pure magie. Van jongleren tot eenwieler rijden, bijna niets is hem te gek. Als vuurartiest is hij geen onbekende van de grotere evenementen, van jaarmarkten tot bruiloften, alles wordt voorzien van een vurig feestje.

Thomas de Vuurspuwer van Vuurgilde – Passie voor Vuur! En Stichting Fierce360 – Unite & Ignite!

Thomas de Vuurspuwer lijkt wel een draak, een vuurspuwer vol interactie en humor. Met ruim 100 concepten voor bedrijven, particulieren, media, verenigingen en stichtingen van workshop, training, entertainment of event service. 

In het jaar 2000 geïnspireerd door de Australische Olympische opening met vuur is Thomas de weg in geslagen om vuur een vast onderdeel van zijn leven te laten worden. Van workshop vuurspuwen met meer dan 10.000+ cursisten, het festival Fierce360.nl is Thomas de weg tot artiest ingeslagen in december 2019 met succes!

Vurige en veilige interactieve verbroedering brengt Thomas de Vuurspuwer als special guest voor zowel jong en oud, van kinderfeest tot bedrijfsfeest, studentenfeest, galafeest en festivals.

Voor meer informatie zie hier het Linkedin profiel van Thomas Meijwaard.

Deze website maakt gebruik van cookies. Als je doorgaat ga je hiermee akkoord.  Meer info