Onze Missie

Maatschappelijke thema’s zoals pesten, populariteit, plezier, samenwerking en vooral groepsdynamiek luchtig bespreekbaar maken met een inspirerende magische vuurshow waar door middel van een interactieve presentatie kinderen van 4 tot 12 jaar gedurende 60 minuten op het puntje van hun stoel geïnspireerd worden om persoonlijk te groeien in gedrag en houding.

Geschikt voor alle scholen, openluchttheaters, theaters, pretparken, campings, buurtfeesten, verenigingen, dorpsfeesten, wijkfeesten, festivals, kinderevenementen, restaurants, scouting, speeltuinen, speelparadijzen, braderieën, kermissen, bedrijven, zomerkampen, huttenkampen, verjaardagsfeesten, buurthuizen, verpleeghuizen met als doel om jong en oud te verbinden.

Ons doel is om jong en oud te inspireren voor het realiseren van de beste editie van jezelf. De show brengt middels het verhaal wederzijdse afhankelijkheid naar voren. Doel is door middel van samenwerking en respect kan je meer bereiken in het leven. De show geeft inspiratie om na te denken over het eigen gedrag en houding.

Wij zoeken zelf naar de meest unieke kindvriendelijke horeca locaties om ons concept uit te rollen. De ondersteunende horeca is een actieve partner in ons proces om aansluiting te realiseren met onze doelgroep.

Deze website maakt gebruik van cookies. Als je doorgaat ga je hiermee akkoord.  Meer info