Fort aan de Klop | Utrecht

Magisch vuurtheater: Samen is Leuker dan Alleen

Magische Martin en Thomas de Vuurspuwer zijn in 2024 voor het 3de jaar op rij terug met de magische vuurshow Samen is Leuker dan Alleen bij Fort aan de Klop in Utrecht op zondag 21 juli en 15 september 2024 met in totaal 4 voorstellingen! 

Heb je een stoere mama, papa of oudere broer en zus? Voor de show kan iedereen van 18 jaar of ouder een workshop vuurspuwen volgen! De workshop is een uniek vaderdaggeschenk.

Tickets - 21 juli

Tickets - 15 september

 13:00 – 14:00 uur en 15:00 – 16:00 uur

Wie is het tofst? Magische Martin en Thomas de Vuurspuwer strijden in de  interactieve voorstelling om de populariteit. Ze halen alles uit de kast om indruk te maken op jou (en op elkaar): vuurspuwen, vuur eten, vuurstunts, jongleren, magie en humor… En dan ontdekken ze iets bijzonders. Samen is leuker dan alleen. En samen kun je meer dan alleen. Als de mannen de strijd ombuigen naar een samenwerking, krijgt de voorstelling een vlammende afsluiting.

Show is perfect voor kinderen van 4 tot 12 jaar, onder begeleiding van een volwassene. Volwassen gasten genieten ook van onze theatervoorstelling!

Complete workshop vuurspuwen 09:00 – 12:00 uur

Grensverleggend gaaf geschenk! Samen succesvol en veilig leren vuurspuwen! Een uniek doe geschenk. Leer onder begeleiding van twee zeer bedreven Vuurgilde trainers binnen drie uur vuurspuwen. Na afloop van de workshop kan je zelfstandig vaker vuurspuwen. 

De complete workshop vuurspuwen is voor iedereen van 18 jaar of ouder. Belangrijk: Draag kleding van natuurlijke materialen, breng een fles met 1.5 liter water en drink na afloop je eerste alcoholische drankje om lekker af te koelen.

Locatie

Fort aan de klop
1e Polderweg 4, 3563 MC Utrecht

Deze website maakt gebruik van cookies. Als je doorgaat ga je hiermee akkoord.  Meer info