Tarieven

Interesse in het boeken van een magische vuurshow voor jouw jubileum, animatie op jullie bungalowpark, camping, huttenkamp, wijkfeest, dorpsfeest of als special guest voor een bedrijfsfeest met kinderen? Een kinderfestival, oranje feest of andere speciale gelegenheid om kinderen vanaf 4 tot 12 jaar te vermaken?

Feestdagen starttarief is 1.249 euro voor onze magische vuurshow, een show van 60 minuten met Magische Martin en Thomas de Vuurspuwer inclusief reiskosten, promotiepakket met 2 afbeeldingen en tekst exclusief 9% BTW, parkeerkosten, licht en geluid.

Start tarief van onze magische vuurshow is 899 euro voor een show van 60 minuten met Magische Martin en Thomas de Vuurspuwer inclusief reiskosten, materiaalkosten, promotiepakketten met 2 afbeeldingen en tekst exclusief 9% BTW, parkeerkosten, licht en geluid. 

In het donker optreden? Wij bieden lampen aan voor het verlichten van de show inclusief 50 meter stroom, opbouw, afbouw, schoonmaak, opslag en schade inbegrepen voor 100 euro exclusief BTW.

Meer dan 150+ tot 1.000 gasten bij onze show? Wij bieden een 2.000 Watt geluidsinstallatie aan, gecombineerd met een  draadloze headset, microfoons en ontvangers. De Kosten hiervoor bedragen 150 euro exclusief BTW.

Deze website maakt gebruik van cookies. Als je doorgaat ga je hiermee akkoord.  Meer info