Amsterdam – Restaurant Haddock 

Magische Martin & Thomas de Vuurspuwer bezoeken in 2023 voor het eerst Amsterdam met de magische vuur theatervoorstelling Samen is Leuker dan Alleen. De voorstellingen zijn op 5 april, 21 juni en 13 september 2023 met in totaal 6 voorstellingen! 

Heb je een stoere mama, papa of oudere broer en zus? Na afloop kan iedereen van 18 jaar of ouder een workshop vuurspuwen volgen! Wil je een uniek vaderdag doecadeau? Sluit aan bij de voorstelling in Utrecht op 18 juni met vaderdag!

Tickets – 05 april

Tickets – 21 juni

Tickets – 13 september

Magisch vuurtheater: Samen is Leuker dan Alleen

14:00 – 15:00 uur en 16:00 – 17:00 uur

Wie is het tofst? Magische Martin en Thomas de Vuurspuwer strijden in deze interactieve voorstelling om de populariteit. Ze halen alles uit de kast om indruk te maken op jou (en op elkaar): vuurspuwen, vuur eten, vuurstunts, jongleren, magie en humor. Maar dan ontdekken ze iets bijzonders. Samen is leuker dan alleen. En samen kun je meer dan alleen. Als de mannen de strijd ombuigen naar een samenwerking, krijgt de voorstelling een spetterende afsluiting.

Show is perfect voor kinderen van 4 tot 13 jaar, onder begeleiding van een volwassene. Volwassen bezoekers genieten ook van onze theatervoorstelling!

Basis workshop vuurspuwen 18:00 – 19:00 uur

Altijd al eens zelf willen vlammen als een draak? Don’t try it at home! Met professionele begeleiding van Magische Martin en Thomas de Vuurspuwer leer je in de basis workshop vuurspuwen onder begeleiding succesvol vuurspuwen. Perfect voor iedereen die een keer vuurspuwen zelf wil ervaren.

Goed om te weten: draag kleding van natuurlijke materialen en bestel alcoholische drankjes zoals je favoriete speciaalbiertje op het terras of restaurant na afloop van de workshop.

Complete workshop vuurspuwen 18:00 – 20:00 uur

Iedereen kan leren vuurspuwen! Leer in de complete workshop vuurspuwen hoe je vaker veilig en succesvol kan vlammen. Na afloop kan je zelfstandig vuurspuwen! 

De complete workshop vuurspuwen is voor iedereen van 18 jaar of ouder. Belangrijk: Draag kleding van natuurlijke materialen en drink na afloop je eerste alcoholische drankje om lekker af te koelen.

Locatie

Haddock Restaurant
IJdijk 8, 1095 KM Amsterdam