Fort aan de Klop zondag 18 september op zijn kop!

Na het succes van drie prachtige theatervoorstellingen op 17 april, 1 mei en 17 juli maken we er een groot feest van! Nog één keer: Samen is leuker dan alleen! En workshops vuurspuwen. Geniet mee en koop hieronder jouw tickets!

Tickets zondag 18 september 2022

Magisch vuurtheater
11:00 – 12:00 uur en 13:00 – 14:00 uur

Wie is het tofst? Martin en Thomas strijden in deze interactieve voorstelling om de populariteit. Ze halen alles uit de kast om indruk te maken op jou (en op elkaar): vuurspuwen, vuur eten, vuurstunts, jongleren, magie en humor. Maar dan ontdekken ze iets bijzonders. Samen is leuker dan alleen. En samen kun je meer dan alleen. Als de mannen de strijd ombuigen naar een samenwerking, krijgt de voorstelling een spetterende afsluiting.

Show voor kinderen van 4 tot 13 jaar, onder begeleiding van een volwassene.

Basis workshop vuurspuwen 14:30 – 15:30 uur

Altijd al eens zelf willen vlammen als een draak? Don’t try it at home! Met professionele begeleiding van Martin leer je in de basis workshop vuurspuwen onder begeleiding succesvol vuurspuwen. 

Goed om te weten: draag kleding van natuurlijke materialen en bestel alcoholische drankjes zoals je favoriete speciaalbiertje op het Terraseiland na afloop van de workshop.

Complete workshop vuurspuwen 14:30 – 17:30 uur

Iedereen kan leren vuurspuwen! Leer in de complete workshop vuurspuwen hoe je vaker veilig en succesvol kan vlammen. 

De complete workshop vuurspuwen is voor iedereen van 18 jaar of ouder. Belangrijk: Draag kleding van natuurlijke materialen en drink na afloop je eerste alcoholische drankje om lekker af te koelen.